21. ianuarie 2018

Opinii clienţi


INTERVIU CU DOMNUL BOGDAN TUDOR DIN RĂDĂUŢI (2014.Septembrie)

Bună ziua domnule!

De unde aţi aflat de EPM şi cine v-a explicat asigurarea pentru copilul dumneavoastră?

Despre Compania EPM România am aflat în cadrul unei prezentări legate de situaţia actuală a Sistemului de Pensii de Stat din România. Atunci am înţeles pericolul financiar, care mă aşteaptă dacă nu iau acum o decizie corectă. După această prezentare am cerut mai multe detalii de la dl. Romică Pohonţu.

De ce v-aţi asigurat copilul?
Am luat decizia ca primul program de economie să fie pentru băiatul nostru de 4 ani. Consider că produsul Junior de la Asirom satisface pe deplin protecţia necesară copilului nostru.

Au fost şi alte motive care v-au determinat să luaţi această decizie?
Am considerat că acest produs este mult superior unui produs de economie bancară, având componenta de exonerare de la plata primelor în cazul decesului contractantului şi pachete de sănătate atractive pentru copil.

Veţi recomada şi altor persoane să-şi încheie o asigurare de viaţă prin EPM ? Dacă DA, de ce?
Fiind foarte mulţumit de consilierea primită am luat decizia de a încheia o asigurare de viaţă pentru mine şi o asigurare pentru soţia mea. Voi recomanda cu căldură brokerul EPM pentru a beneficia şi cei pe care-i cunosc de o bătrâneţe fără griji financiare.
Mulţumesc EPM ROMÂNIA, consider cu adevărat ca sunteţi o Companie Cu şi Pentru oameni!

INTERVIU CU DOAMNA MARCOVICI LILIANA REBECA (2014.August)

Cum ati cunoscut firma EPM?
O prietena mi-a oferit sansa de a merge la o prezentare a firmei EPM, unde am invatat lucruri noi care m-au facut sa constientizez cat de important este sa ne oferim noua si celor dragi noua protectie, siguranta si o batranete fara griji.

Ce parere aveti de sistemul de pensii din Romania?
Sistemul de pensii din Romania nu ne ofera siguranta unei pensii decente.

Veti recomanda si alte persoane sa-si incheie o asigurare de viata prin EPM? Daca da de ce?
Voi recomanda cu siguranta, deja am recomandat, deoarece timpul trece destul de repede, in zilele noastre, si avem destule exemple in jurul nostru de oameni dragi, pensionari, si nu numai care abia reusesc sa supravetuiasca cu pensia care i s-a atribuit de la stat dupa o viata de munca.

Ce veti face cu indemnizatia de asigurare?
Nu stiu ce voi face maine, peste 24 de ani nici atat, stiu doar ca imi doresc sa traiesc decent si cu un minim de confort.

Ati fost multumit de consultantul EPM?
Da. Am empatizat. Mi-a prezentat produsul foarte clar si a avut si suficienta rabdare pentru a-mi raspunde la nelamuririle mele. M-a convins si sa economisesc mai mult decat intentionasem la inceputul intrevederii.

INTERVIU CU Dl. FRANCIUC SILVIU CARE A ÎNCHEIAT O ASIGURARE DE VIAŢĂ EPM PLAN CAPITAL COMPLET DE LA ASIROM (2013.Decembrie)

De ce aţi ales o asigurare de viaţă intermediată de EPM?
Am ales să-mi închei o asigurare de viaţă prin EPM deoarece persoana care a venit la mine mi-a prezentat foarte clar şi simplu care sunt avantajele acestui produs. De asemenea am fost plăcut impresionat de modul în care am fost contactat la început când mi s-a facut prezentarea dar şi faptul că sunt consiliat de fiecare dată cand am întrebări.

Cum credeţi ca va fi pe viitor sistemul de pensii din România?
După câte am citit în presă şi am văzut şi la TV, pensiile pe viitor vor fi insuficiente pentru a avea un trai decent.
Eu sunt o persoană căreia îi place să fie în siguranta tot timpul şi din acest motiv am ales să-mi închei poliţa încă de pe acum, chiar dacă sunt încă tânăr.

Veţi recomanda şi altor persoane să-şi încheie o asigurare de viaţă prin EPM. Dacă da, de ce?
Cu siguranţă voi recomanda şi cunoştintelor mele, am şi făcut-o deja, deoarece sunt convins ca au nevoie de siguranţă, iar timpul trece foarte repede şi vor ajunge la pensie, şi dacă astăzi nu pui ceva deoparte…, la pensie s-ar putea să ai probleme. Dar să nu uităm şi de protecţia pe durata poliţei.
De ce prin EPM? Deoarece consultanţii sunt bine pregătiţi şi oferă consultanţă de calitate.

Ce veţi face cu indemnizaţia de asigurare?
-Oooo…!!! Mai este mult până la finalul poliţei, deoarece am incheiat-o pe o durată mai mare; dar când voi ajunge să încasez indemnizaţia voi decide cum voi folosi acea sumă, dar probabil că o voi transforma într-o pensie pe 25 de ani.
Oricum voi avea o viaţă mai bună comparativ cu cei care nu şi-au făcut o asigurare de viaţă aşa cum mi-am făcut eu.
Ştiţi ce am observat eu discutând şi cu alte cunoştinte, majoritatea sunt conştienţi că e bine să ai o asigurare de viaţă dar amână încheierea unei poliţe.
Şi eu am făcut la fel până a venit consultantul de la EPM care a ştiut foarte bine să mă impulsioneze să încep chiar atunci şi să nu mai amân.
Şi vreau să-i mulţumesc pe această cale deoarece iată că am platit deja şi pentru al 2-lea an şi sunt mulţumit de alegerea făcută.

Interviu cu doamna Cristina Dancu din Suceava,
beneficiara unei asigurări de viaţă de la Grawe România (2013.August)

Doamna Cristina Dancu, ce v-a determinat acum 10 ani să vă încheiaţi o asigurare de viaţă?
Principalul motiv pentru care am încheiat asigurarea de viaţă a fost ideea de a economisi bani.

Aţi privit cu încredere asigurarea pe parcursul derulării ei?
Am fost puţin sceptică la început dar după prima aniversare am recitit condiţiile asigurării şi mi-a plăcut că aveam şi capitalizare pentru bani şi protecţie pentru mine şi nu în ultimul rând puteam să economisesc nişte bani pe care altfel nu i-aş fi strâns.

Dacă aţi da timpul cu 10 ani în urmă, aţi face o asigurare pe o durată mai lungă şi / sau pe o sumă mai mare?
Aş fi făcut asigurarea pe o perioadă mai lungă, să zicem 20 de ani. Despre suma de bani nu ştiu ce să vă spun, e în funcţie de venituri.

Acum v-aţi face o asigurare nouă?
Da, categoric da, deoarece economisesc bani şi am şi protecţie.

Vă mai amintiţi cine a fost consultantul care v-a prezentat asigurarea de viaţă?
Sigur că îmi amintesc. A fost doamna Prisacaru Monica din Suceava, consultant al EPM România, din echipa d-lui Director Munteanu Constantin.

Aveţi să-i reproşaţi ceva d-nei. Prisacaru?
Din contră, vreau să-i mulţumesc foarte mult, pentru că nici nu ştiu când a trecut timpul şi iată că m-am trezit cu o sumă frumuşică în cont, sumă pe care nu aş fi economisit-o niciodată.

Ce sfaturi le-aţi da cunoştinţelor dumneavoastră?
Să aibă încredere în asigurările de viaţă pentru că reprezintă cea mai sigură investiţie pentru pensie (m-am convins personal) şi în plus oferă şi o protecţie personală şi a familiei. Eu sunt în totalitate convinsă de acest lucru şi din acest motiv vreau să vă spun că deja mi-am încheiat o nouă poliţă de viaţă, EPM - PLAN CAPITAL COMPLET de la ASIROM VIG, de data aceasta cu o durată mai mare dar şi cu o primă mai substanţială.

Vă mulţumim frumos pentru interviu.

Familia Coman din Blaj (2013.Juli)

Bună ziua, doamnă şi domnule Coman şi felicitări pentru alegerea făcută! De unde aţi aflat despre EPM şi cine v-a explicat asigurarea pentru copii?
Despre compania EPM şi despre programul EPM – Plan Capital Junior am aflat din explicaţiile clare şi edificatoare prezentate de d-na Cîmpian Eugenia.

De ce v-aţi asigurat ambii copii?
Afecţiunea pe care o avem faţă de copiii noştri, nu înseamnă doar să le satisfacem necesităţile de moment, ci mai ales că trebuie să le asigurăm un viitor.

Care este vârsta copiilor dumneavoastră?
Rareş va împlini în curând 4 ani, iar Andrei are aproape 5 luni.

Ce importanţă are pentru dumneavoastră asigurarea pentru copii?
Considerăm că programul Junior este cea mai bună şi mai sigură modalitate de a face economii pentru copiii noştri şi de a-i proteja în acelaşi timp.

Ce v-a plăcut cel mai mult la programul EPM – Plan Capital Junior?
Ne-a plăcut programul în ansamblu! Dar ceea ce ne-a încântat cel mai mult a fost componenta de protecţie: siguranţa financiară a copiilor, fiind şi noi coasiguraţi, dar mai ales pachetul de accident şi îmbolnăvire, pentru că include riscuri la care copiii, în general, sunt expuşi.