EPM RO
EPM RO
O Academie II plină de succes

În perioada 29.-31. mai s-a desfăşurat cu succes o nouă Academie II în Timişu de Jos, Domeniul Dâmbu Morii.

După o lungă călătorie toţi colegii au ajuns la hotel unde au fost plăcut împresionaţi de atmosfera caldă şi primitoare de la Dâmbu Morii.

Specializarea a început vineri, iar una din temele principale abordate a fost tehnica asigurărilor. Lectorul invitat pentru a preda acest subiect a fost domnul Dir. Sorin Cornea de la ASIROM, un trainer cu o vastă experienţă în asigurări.Ziua a doua a debutat cu tema "Stabilirea întâlnirii" şi cum câştig eu noi "Leeds". Directorul nostru Regional, dl. Găvrilă Vasile Sorin, care şi-a construit în EPM o echipă mare şi de succes, a explicat într-un mod foarte clar cum prin completarea permanentă a listei de nume vor exista mereu noi clienţi şi noi parteneri de afaceri.

Apoi a urmat cursul ce a avut ca subiect "Vânzarea", un curs ţinut de dna. Director General Mariana Pohonţu, o vânzătoare de top din EPM care prin stilul ei şarmant a explicat noilor noştri colegi vânzarea într-un mod foarte motivant.

La finalul dimineţii, domnul Director General Munteanu Constantin a ţinut un curs foarte interesant avânt ca temă "Calea sigură către poziţiile III şi IV". La finalul orei toţi colegii ştiau că dacă vor ţine cont de recomandările făcute vor obţine foarte uşor poziţia următoare.
După amiază am avut un team building de succes. Responsabili pentru acest team building au fost doamna Varlam Gabriela de la Sediul Central din Bucureşti şi Domnul Director General Culipei Valeriu.Acest tip de team building a fost organizat pentru prima oară în EPM. Am ales Traseul celor 7 Scări. Cheile Sapte Scari sunt situate în partea central-vestică a Munţilor Piatra Mare, la o altitudine medie de 980 m., nu departe de Valea Timişului (Dâmbu Morii), pe pârâul Şapte Scări. Sunt cele mai mari şi mai spectaculoase chei din intreg arealul Masivului Piatra Mare. Prima treaptă a cascadei, de jos în sus, are o înălţime de 8m, urmată de alte 6 trepte, cea mai mare având peste 35m înălţime. Drumeţia noastră a culminat cu escaladarea celor 7 scări, pe lângă care curgea o frumoasă cascadă care oferea o privelişte de neuitat.... Adrenalină pură la cote maxime, trebuia să fiţi acolo ca să trăiţi alături de noi această experienţă, dar timpul nu e încă pierdut. La final toţi am fost mândri şi fericiţi pentru că am acceptat şi câştigat această provocare.Ultima zi a Academiei a început la ora 09.00 fix cu dl. Director General Voicu Adrian care după ce a făcut un rezumat al zilei precedente (team building) a început testul pentru licenţa de consultanţă. Cunoştinţele acumulate din cursurile predate au fost verificate şi toţi colegii au absolvit cu succes testul de evaluare.

La finalul specializării, domnul Director General Friedrich Geist a ţinut ultima oră cu tema "Cele 8 reguli ale succesului" în EPM. Regulile succesului în EPM reprezintă de fapt un manual de instrucţiuni care asigură succesul în compania noastră.La final s-au acordat diplomele de absolvire a Academiei II.

Suplimentar s-au acordat şi diplome de calificare în poz. II şi insigne de bronz pentru dl. Corodeanu Adrian, dl. Ciobanu Andrei şi dl. Florea Alexandru, iar dna. Pauliuc Maria şi domnul Pauliuc Călin au primit fiecare insigna de aur.

Ca o nouă provocare pentru directori s-a dat startul unei noi competiţii pe echipe prin care fiecare director poate câştiga trofeul pentru cea mai bună producţie în domeniul asigurărilor de viaţă şi / sau trofeul pentru cea mai bună producţie în domeniul asigurărilor non-viaţă.

Trofeul este "o cupă challenge". Acest lucru înseamnă că o echipă trebuie să câştige 3x cupa, abia apoi aceasta va trece în proprietatea directorului şi astfel a întregii echipe.

Primul câştigător pentru cea mai bună vânzare în echipă pentru asigurările de viaţă a fost domnul Director Regional Găvrilă Vasile Sorin, iar primul câştigător pentru cea mai bună vânzare în echipă pentru asigurările de non-viaţă a fost domnul Director General Voicu Adrian.

Participanţii la Academie au fost:
dna. Siminiceanu Mihaela, dna. Ilaş Elena, dl. Paşcu Vasile, dl. Florea Alexandru, Dl. Pauliuc Călin, dna. Pauliuc Maria, dna. Săuca Daniela, dl. Corodeanu Adrian, dl. Ciobanu Andrei, dna. Hazaparu Petronela, dna. Răuţu Lăcrămioara, şi dl. Cîrlan Constantin

Lideri şi lectori prezenţi la Academie:
Domnul Director General Munteanu Constantin, Domnul Director General Culipei Valeriu, Domnul Director General Voicu Adrian, Domnul Director Regional Găvrilă Vasile Sorin, Doamna Director General Pohonţu Mariana, Domnul Director Regional Pohonţu Romica? şi din partea Sediului Central Bucureşti doamnele Varlam Gabriela şi Geanina Covaciu.

Sâmbătă seară am organizat o pretrecere minunată în cadrul căreia l-am felicitat pe domnul Găvrilă pentru cei 10 ani de când şi-a început activitatea în EPM. A avut parte şi de o surpriză, un mare tort EPM din frişcă si fructe de pădure şi o sticlă de şampanie EPM cu foiţă de aur.
La final am avut şi o petrecere cu dans, muzică şi multă multă distracţie.

Găsiţi toate pozele pe adresa noastră de web www.epm.ro.

  Your Future Economic Power
 
Ne găseşti pe Facebook  Ne găseşti pe Facebook