EPM RO
EPM RO
Dragi colegi

Zilele verii vor rămâne cu siguranţă de neuitat.
Câţiva colegi de-ai noştri au şi confirmat acest lucru.


Zilele verii, Poiana Braşov, hotel Alpin, 03-05.07.2015: iată un nou eveniment de excepţie la care se adaugă o listă lungă, în cei peste 13 ani de existenţă a companiei EPM.
Organizarea desăvârşită a evenimentului şi programul incitant, s-au concretizat în bună dispoziţie şi motivaţia supremă a fiecărui participant. În aceste zile, fiecare partener de afaceri, a putut să simtă din plin că face parte dintr-un concern puternic, din marea familie a EPM.
Şi dacă totuşi mai există cineva care încă se mai întreabă cum a reuşit compania noastră, EPM, să activeze cu succes, de peste 13 ani, într-o piaţă în care unii concurenţi au dispărut demult, au primit, în aceste zile, din nou, acelaşi răspuns: PROFESIONALISM şi SPIRIT DE ECHIPĂ.
"Long Live EPM"Eleganţă, stil, dinamism, spirit de echipă, fair-play, colegialitate, bucuria reîntâlnirii, ar putea fi o parte din cuvintele care să sintetizeze gala de vara 2015 de la Poiana Braşov.
În atmosfera purificată de ploaia torenţială de vară, într-un decor absolut încântător, am participat alături de colegi din toată ţara la un eveniment de excepţie, care a împletit într-un mod ingenios eleganţa serii de gală cu jocurile incitante, de perspicacitate care au pus în valoare spiritul de echipă şi inventivitatea participanţilor. Deşi solicitante, prin aceste jocuri am reusit să ne cunoaştem mai bine, au reuşit să ne stimuleze imaginaţia şi îndemânarea, să ne destindă şi să ne apropie.
Seara de gală aniversară s-a desfăşurat într-o atmosferă extrem de elegantă, cu discursuri motivatoare, premierea celor mai buni colaboratori şi bineînţeles s-a încheiat cu distracţie maximă.
A fost o deosebită onoare pentru mine să particip la acest eveniment, şi mărturisesc că am fost foarte plăcut surprinsă de faptul că a fost remarcată şi apreciată fidelitatea celor cu vechime mare, de peste 10 ani în această firmă.
Felicitări cordiale tuturor celor implicaţi în organizarea acestui eveniment care s-a dovedit de o ţinută ireproşabilă.În calitate de participant al evenimentului zilele verii din perioada 3-5.07.2015, pot spune că am rămas profund impresionat.
Locaţia deosebită, hotelul Alpin din frumoasa staţiune Poiana Braşov, organizarea excelentă a evenimentului şi programul extrem de interesant, m-au facut să mă simt mai mult decât motivat şi plin de respect, că fac parte dintr-o companie de excepţie: EPM.
Mă bucur că am participat la un astfel de eveniment excepţional, unde am întâlnit oameni deosebiţi, adevăraţi profesionişti, oameni de succes în compania cărora am petrecut momente de neuitat.Grupul de participanţi din Moldova, (cetatea) lui Ştefan, doreşte să aducă aprecieri şi mulţumiri organizatorilor pentru un eveniment care ne-a lăsat frumoase impresii si care şi-a atins scopul propus!
Au fost 3 zile minunate, petrecute într-o zonă mirifică, împreună cu colegii din întreaga ţară.
Prin locaţia splendidă - Hotelul Alpin din Poiana Braşov care ne-a desfătat cu serviciile şi facilităţile puse la dispoziţie, prin organizarea de activităţi competitive şi distractive împreună cu organizatorii şi mai ales prin atmosfera colegial competiţională distractivă şi efervescentă dintre cele două grupuri prezente din cadrul evenimentului EPM şi Safe Invest.
Felicitări la ceas aniversar celor care sunt sufletul şi continuarea spiritului întreprinzător sub egida EPM şi Safe Invest.
Mulţumiri organizatorilor şi tuturor celor prezenţi care au contribuit la succesul timpului petrecut împreună!

VĂ MULŢUMIM dragi organizatori
Vă mulţumim dragi colegi!

Participanţii din Suceava

Dragii mei, nimic nu este întâmplător în viaţa noastră, la fel şi în EPM. În fiecare an aştept cu multă nerăbdare să primesc informaţia mult aşteptată cu privire la organizarea "Safe-Mania" - Summer party, petrecerea verii, acest lucru s-a întâmplat cu puţin timp în urmă, rămânând amintirile şi impresile pozitive de neuitat, o atmosferă mirifică , o petrecere magnifică , ambianţa super plăcuta, o cină festivă care a satisfacut şi cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi în tandem cu o muzică de neuitat.
Au fost competiţii educative, creative, unde s-a pus în aplicare munca în echipă, totodată întrecerile sportive care tot timpul crează o mentalitate de învingător au fost bine venite.
Închei aceste mici amintiri aşteptând cu nerăbdare următoarea petrecere unde, dragi colegi, m-aş bucura să fim împreună într-un număr cât mai mare, nu vă rămâne decât să credeţi în voi şi se va întâmpla.
Mulţumesc biroului central pentru organizarea perfectă a acestui eveniment şi munca depusă!
Motto-ul nostru este:
"Siguranţa, încrederea şi loialitatea reprezintă cea mai mare poruncă a noastră."


Toţi colegii din EPM care au participat la petrecere şi care sunt de mai mult de 10 ani în EPM. Felicitări!!!!

Şi bineînţeles că această companie nu poate funcţiona foarte bine fără doamnele noastre de la birou.Fără colectivul nostru din Sediul Central Bucureşti nu ar funcţiona nimic.
Cel mai mare respect şi multe mulţumiri!!!!

Veţi găsi foarte multe fotografii şi pe pagina noastră de web www.epm.ro.
Va exista şi un videoclip al petrecerii, în acest moment se lucrează la el.

  Your Future Economic Power
 
Ne găseşti pe Facebook  Ne găseşti pe Facebook